Sponsor worden?

Wil je De Dame en de Buurfitness ondersteunen?

De Dame is blij met elke vorm van ondersteuning. Dat kan van klein tot groot, van eenmalig tot structureel. Je kunt bijvoorbeeld vriend van De Dame worden voor een kleine bedrag en partner van De Dame voor iets groter. Maar ook met je diensten, service, spullen of bijzonder talent kun je De Dame een plezier doen. Wat doet De Dame dan voor jou?
Stuur een bericht en dan beginnen we met een goed gesprek. Sponsor worden van De Dame betekent een mooie relatie aangaan. Dat doen we al met verschillende (wijk)bewoners, maar ook met Mitros, Albert Heijn, Boni, UwFysio, De Utrechtse Uitdaging, Readshop, BAM, DE, de wethouder, het wijkbureau, DOCK en ook graag met jou. 

Mooi verhaal over een sponsor!

De bedrijfsleiders (maar ook andere medewerkers) van Albert Heijn in winkelcentrum Rokade, tegenover De Dame, zijn onze trouwste sponsor. Voor elke bingo of speciale gelegenheid staan ze voor De Dame klaar. Toen een van hen onlangs afscheid nam, stonden de Golden Girls dan ook meteen klaar met een heel persoonlijk goody-bag van De Dame. Voor De Dame is een winkel, zo dichtbij en zo hartelijk, van groot belang.

Begripvol voor ouderen en persoonlijk. Wie wil dat nu niet?

Ook sponsor worden? Neem dan contact op via info@dedamezuilen.nl

HARTELIJK DANK!