DE DAME’ ZOEKT EEN COÖRDINATOR!

sep 1, 2023Personeel

Coördinator gezocht (voor 10-20 uur)

Ben jij op zoek naar een leuke opdracht als coördinator? Dan is De Dame een uitgelezen plek om te werken. Maatschappelijk waardevol met actieve senioren als doelgroep. Er worden allerlei activiteiten voor-en-door-ouderen gedaan, dus met recht kunnen we zeggen: De Dame Doet Het!

Ben je doortastend en betrokken? Wil je bijdragen aan een organisatie die ouderen serieus neemt en zelfbeheer ondersteunt? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren op deze functie.

Stichting De Dame
Stichting De Dame werkt vanuit een sociale ondernemersmentaliteit; dat betekent dat je als coördinator kansen ziet, mogelijkheden creëert en een actieve instelling hebt.

Waar kom je te werken?
In de plint van een mooi pand (De Dame) in de Schaakbuurt in de wijk Zuilen. Ouderen komen hier dagelijks in het levendige ontmoetingscentrum met daaraan gekoppeld een fitness ruimte. Het vrijwilligersteam bestaat uit ouderen met hart voor hun bezoekers. Door de Buurtfitness is er een boeiende connectie met ouderen uit andere culturen.

Wat ga je doen?
• Je begeleidt het vrijwilligersteam.
• Je verzorgt de informatievoorziening, waardoor De Dame zichtbaar en herkenbaar blijft.
• Je breidt het netwerk uit: bezoekers, professionals, organisaties, sponsors, vrijwilligers.
• Je initieert en faciliteert activiteiten.

Onze ideale kandidaat?
Je bent sterk in organiseren, plannen en coördineren. Netwerken doe je graag en je legt gemakkelijk contact. Door goed te luisteren en te kijken, kun je snel handelen en ben je concreet in je aanpak en je doelen. Je hebt een goed inschattingsvermogen van situaties, anderen en jezelf. Je bent inlevend, maar je durft ook grenzen stellen; dat doe je met tact, humor en flexibiliteit.

Wat heb je in je mars?
Onze voorkeur gaat uit naar iemand met Hbo-niveau, maar ook als je Mbo-niveau 4 hebt nodigen we je ook uit te reageren. Het zou fijn zijn als je ervaring hebt in het werken met vrijwilligers en omgaan met ouderen. Je kunt efficiënt organiseren. Je hebt aantoonbaar goede communicatieve vaardigheden (schrijven, spreken, computervaardigheden). Je werft en coacht vrijwilligers. Je werkt nauw samen met het bestuur.

Wat bieden wij?
– Een zelfstandige opdracht als zzp-er van min. 10 uur of max. 20 uur per week op locatie.
– Salaris variërend tussen de 40 en de 55 euro per uur, op basis van kennis en ervaring
– Een fijne werkplek op de gezellige locatie bij de Dame
– Goede gesprekken met mensen met veel levenservaring
– Na proefperiodes van eerst een maand en daarna drie maanden loopt de opdracht maandelijks door, tenzij die wordt opgezegd door jou of door ons.

Kom je de Dame versterken?
Schrijf een brief met daarin een korte motivatie, plus je C.V. Mail dat naar: info@dedamezuilen.nl onderwerp: vacature De Dame.

Voor verdere informatie kun je mailen of bellen naar: 06-51 897 747.  Hopelijk zien we je snel bij de Dame.

de-dame-gebouw