De Dame Buurtfitness

Activiteitenkalender
de-dame-fitness

Wat kost de Buurtfitness?

We hebben alleen kwartaalabonnementen, dus 3 maanden wekelijks sporten:

1 x per week voor 3 maanden = €15

2 x per week voor 3 maanden = €30

En in De Dame is dat inclusief 1 kop lekkere koffie of thee na de les , want even napraten is net zo belangrijk en gezellig.

De Dame Buurtfitness

Bewegen in De Dame? Jazeker!

In de Buurtfitness kun je in een gezellige omgeving sporten. Onder begeleiding van een vrijwilliger, die door een fysiotherapeut is opgeleid, kan dat op een veilige manier. We zijn elke ochtend geopend van 9.00 tot 12.00.

Ook kun je in de middag naar de groepslessen Yoga en Fit met Fysio. Leuk, zin in? Kom dan langs of neem contact met ons op.

Lijkt het je leuk een groep te begeleiden, dat kan ook. Of wil je met een eigen groepje (minimaal 8) samen sporten, dan kijken we meteen of er plek is.

Voor sport- beweegprofessionals is het mogelijk om in de middag een groepsles aan te bieden. Wil je weten hoe dat werkt? De Dame legt het je graag uit, mail naar: info@dedamezuilen.nl

Voor aanmelden buurtfitness kun je contact opnemen met:

Voor aanmelden buurtfitness kun je contact opnemen met: Arie Nico Verheul, 0655800168 of via mail: info@dedamezuilen.nl of binnenlopen bij De Dame Doet Het! aan de Zwanevechtlaan (de tussendeur)

Buurtfitness De Dame

Buurtfitness De Dame is een kleinschalige fitnessgelegenheid waar je als oudere wijkbewoner in kleine groepen samen kunt sporten. Elke groep heeft een vaste vrijwilliger die zorgt voor begeleiding. Je kunt één keer per week sporten, maar ook twee keer per week. Elke ochtend staat de deur open voor een proefles. Je hoeft alleen maar te komen. Omkleden doe je lekker thuis en douchen ook. 

Wanneer je niet meer werkt of voor een gezin hoeft te zorgen, ga je ongemerkt minder bewegen. Er is minder noodzaak de deur uit te gaan en je went er aan. Ook door lichamelijke klachten, ziekte of ongemakken wordt bewegen steeds minder vanzelfsprekend. Toch is bewegen belangrijk, voor je soepelheid, motoriek, revalidatie en plezier. Je kunt ook op oudere leeftijd nog prima meedoen of iets nieuws leren. Bewegen is van alle leeftijden. Vraag je huisarts advies en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!