Nieuws

van De Dame

Donkere dagen breken aan

Laten we onze warme deken niet vergeten!

 

Het is heel vroeg donker, daardoor ga je minder de deur uit, je ziet minder mensen en de bel gaat minder vaak. Iedereen zoekt lekker zijn of haar eigen gezelligheid thuis. Kinderen zijn in deze tijd druk met hun eigen gezin en van de belofte ‘Ik kom gauw langs’, komt niet altijd wat terecht. Daar heb je ook begrip voor natuurlijk. Maar juist in de tijd dat je het moeilijk hebt, want je denkt vaker aan de tijd die voorbij is en de geliefden die je mist, kijk je uit naar contact. Daarom branden in De Dame de lichtjes, staat de thee en koffie voor je klaar. Ook praten we samen over de momenten dat het niet leuk is en je je eenzaam voelt. Kom erbij, laat je lekker verwennen met iets lekkers of een leuke activiteit, en je kan er weer even tegen. 

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven.

Een grote groep vrijwilligers aan het poetsen en spelletjes doen? Deze sfeer en dit enthousiasme willen we elke dag wel in De Dame! Kom je ook iets doen? Koffie staat klaar!

Bedankt vrijwilligers, we kunnen niet zonder jullie!! Op 7 december vieren we National Vrijwilligersdag en zetten we onze vrijwilligers in het zonnetje.

 

Buurtfitness

We gaan op zoek naar nieuwe initiatieven voor de Buurtfitness. Ook informatie delen willen we mogelijk maken. Valpreventie, EHBO, een groep begeleiden, beweegactiviteit…Weet jij iets wat goed zou passen? We horen graag wat dat is.

 

 

Contact

Neem contact op met De Dame! door een bericht te versturen.