Koor De Hollandse Noot

Beste muziekliefhebber, zangkoor “De Hollandse Noot” bestaat uit 22 enthousiaste leden. Om ons koor levendig te houden willen we graag uitbreiden. Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden zijn van harte welkom. Ons koor is laagdrempelig, gezelligheid en enthousiasme is het belangrijkste. Het repertoire van ons zangkoor bestaat uit Nederlandstalige liedjes. Ons koor wordt begeleid door een dirigente en een accordeonist. Een aantal keren per jaar hebben wij optredens bij o.a. feesten en verzorgingshuizen ook met kerst doen wij diverse optredens, zo treden wij voor de 2e keer op in “Kerst in het Julianapark”. Zingen is gezond, ontspant en is bovenal gezellig!

Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan vrijblijvend met ons meedoen en de sfeer proeven. Wij repeteren op maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in De Dame, het wooncomplex 55+ Prinses Irenelaan 18 (ingang Zwanenvechtlaan) Utrecht.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij Carla Kalkhoven, telefoonnummer 030-2448622 (avond) of per mail c.kalkhoven@bcou.nl